DESPRE NOI

Villa d’Hollande  este situată la circa 10 minute de mers cu maşina faţa de centrul istoric al Braşovului,  5 minute faţă de gara centrală. În imediata vecinătate se află baruri, restaurante, aprozaruri şi magazine de unde vă puteţi procura hrana, vulcanizari si spalatorii auto, statii de carburant, central de afaceri si expoziţional International Trade Center.

·         Staţiunile de schi Poiana Braşov aflandu-se la circa 17Km, Predeal la circa 28km, Azuga la circa 35km, Buşteni la circa 43 km, Staţiunea Sinaia la circa 52km unde se gaseste si Castelul Peleş. Castelul Bran se află la circa 25km.

·         Gazduită  într-o clădire modernă, renovată în 2014, îsi intampina oaspeţii în 8 garsoniere în care este o plăcere să petreci timp şi să te relaxezi.

·         Garsonierele noastre beneficiază de camera spaţioase, 6 din ele cu balcon de tip logie, fiecare cu baie privată şi chicinetă. Sunt dotate cu mobilier nou, de calitate, WiFi, aer condiţionat, televizoare LED ultra slim cu diagonală de 81cm şi canale TV prin satelit.

·         Oferim servicii de cazare de înaltă calitate. Camerele sunt luminoase, curate, paturile sunt dotate cu saltele ortopedice de tip memory, acoperite cu lenjerii de bumbac satinat de foarte bună calitate, perne şi pilote cu umplutură antialergica. Fiecare camera este dotată cu paturi pentru doua persoane ce pot funcţiona ca single, twin, matrimonial şi de asemenea se poate pune şi pat suplimentar la cerere. Camerele de ultimul nivel au din dotare Canapele extensibile. Fiecare garsoniera are un birou la care puteţi lucra sau naviga pe internet . Baile sunt spaţioase, cu aerisire afară, dotate cu cadă, seturi de cate trei prosoape de calitate pentru fiecare turist cazat, sapun lichid, hartie igienică, uscător de par. Hainele le puteţi pune într-un dulap spaţios dotat cu rafturi şi umeraşe. De asemenea este un cuier dotat cu perii pentru haine şi pantofi. În cameră aveţi la dispoziţie un fier de călcat şi o masă de calcat cu ajutorul cărora vă puteţi  călca hainele care s-au şifonat în valiză.

·         Chicinetele noastre sunt dotate cu plită vitroceramică, hotă, frigider cu congelator, cuptor cu microunde, filtru de cafea, chiuvetă, dulap cu picurator pentru  vase le spalate, dulap pentru păstrare vase şi alimente, vase de gătit, veselă, tacâmuri, cuţit de bucătărie, tocator, pahare, căni şi alte dotări.

·         În curte există o terasă acoperită unde se poate lua masa în aer liber, se poate face grătar şi vă puteţi relaxa.

·         Parcarea autoturismelor turiştilor noştri este gratuită, pe stradă în faţa proprietăţii sau în curte.

·         Recepţia  nu este la permanentă dar personalul nostru va ţine legatura cu dumneavoastră pe tot tipul şederii, pentru orice fel de probleme.

·         La sosire turistul va primi o cheie şi un card de acces în curte şi în clădire.

·         Ca modalitaţi de plată acceptate sunt plata numerar, transfer bancar şi majoritatea tipurilor de carduri bancare.

·         WiFi este gratuit în incinte pentru clienţii noştrii.

·         Vă putem pune la dispoziţie servicii de scanare, copier documente, fax.

·         De la recepţie puteti închiria jocuri de şah, table, remi, cărţi, … .În curand va fi posibilă şi închirierea de biciclete.